Ultima oră
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off

Ministrul Novak, despre neînţelegerile cu privire la redenumirea sălii de gimnastică din Deva. ”Daniela Silivaş este îndreptăţită să dea numele acestui loc”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20675168/1/novak.jpg

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, vineri, într-o postare în social media, că regret neînţelegerea produsă în procesul de redenumire a sălii de gimnastică de la Deva, subliniind că Daniela Silivaş este perfect îndreptăţită să dea numele său acestui loc şi va face toate demersurile în acest sens.

"Regret neînţelegerea produsă în procesul de redenumire a sălii de gimnastică de la Deva. Marea campioană olimpică Daniela Silivaş este perfect îndreptăţită să dea numele său acestui loc încărcat de istorie şi vom face toate demersurile pentru ca acest lucru să se întâmple.

Rezultatele excepţionale ale acestei mari sportive, alături de legătura sa personală cu Deva, locul unde s-a născut, sunt argumente de necontestat şi îmi doresc din tot sufletul ca scăparea produsă să nu umbrească nici bucuria doamnei Silivaş, nici pe cea a iubitorilor gimnasticii şi nici bunele noastre intenţii, pe care sper ca acest gest să le dovedească o dată în plus. Aceste erori vor fi tot mai rare, pe măsură ce vom aduce sportul românesc şi toată evidenţa bazelor sportive în normalitate, prin procesul de digitalizare.


Dorim să oferim recunoaştere sportului şi marilor sportivi, pentru că merită şi pentru că avem nevoie de exemplul lor! Vă rog să ne ajutaţi să o facem şi să fiţi alături de noi! Vă mulţumesc, doamna Daniela Silivaş, pentru munca dedicată sportului şi pentru bucuria pe care ne-aţi dăruit-o!", a scris ministrul Novak pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele