Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Mircea Lucescu ”va semna în vară cu un club mare”! Cu ce echipe negociază

Fotbal Internațional Publicat de Răzvan Stîngă pe 1 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19349476/1/lucescu.jpg

Mircea Lucescu se va întoarce în fotbal în vară, a anunţat impresarul Vadim Shabily! Antrenorul român este în atenţia multor cluburi du nume din Europa, iar în pauza competiţională va semna un important contract.

Din precizările agentului, propunerile şi interesul cluburilor Fenerbahce, Beşiktaş şi Santos au fost sau sunt reale. ”Am discutat ieri cu el, este izolat la Bucureşti. Dim câte mi-a zis, totul este în regulă şi a mărturisit că se va întoarce în fotbal în această vară. Va preluar o echipă din vară. Este un om care nu poate să stea departe de fotbal.

A avut multe oferte în ultimul timp şi încă mai are. L-au dorit Santos, Fenerbahce şi Beşiktaş. Vorbeşte multe limbi, vorbeşte şi portugheza perfect, nu ar avea probleme oriunde ar merge. În vară va semna cu un club mare”, a spus Vadim Shabily, citat de LigaXclusive.

Presa din Turcia anunţa că Lucescu a solicitat trei milioane de euro pentru fiecare sezon, pentru o înţelegere pe două sezoane, dar şi un milion de euro pentru etapele rămase de jucat în stagiunea în curs. Totalul de şapte milioane de euro nu i-a speriat pe cei de la Fenerbahce, care ar fi înaintat negocierile.

Însă, Mircea Lucescu s-ar implica deja la Beşiktaş. Conform ultimelor informaţii, antrenorul a ajutat la transferul mijlocaşului Viktor Kovalenko, care a fost promovat de ”Il Luce” la Şahtior Doneţk. Antrenorul va da un răspuns cu privire la o eventuală ”colaborare scrisă” cu clubul din Turcia în următoarele zile. 

Mircea Lucescu (74 de ani) este fără angajament din februarie 2019. Ultimul contract semnat a fost cu selecţionata Turciei, pe care a condus-o în 17 meciuri şi a înregistrat 4 victorii, 6 egaluri şi 7 înfrângeri.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri