Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Mişcări de trupe importante la Barcelona. Vin doi jucători, pleacă trei nume grele

La Liga Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19442647/1/barcelona-1.jpg

Barcelona şi Juventus pregătesc, potrivit presei internaţionale, un schimb cât se poate de interesant. Catalanii vor să renunţe la Ivan Rakitic, fotbalist care a avut prestaţii din ce în ce mai slabe în a doua parte a campionatului. Juventus îl vrea şi e dispusă că îl lase acolo pe Rodrigo Bentancur. Barcelona crde că poate să îi ofere lui Bentancur mediul prielnic să evolueze.

David Alaba, gratis la Barcelona

David Alaba la Barcelona este ultima informaţie care ”aruncă în aer” piaţa transferurilor. Unul dintre cei mai buni fundaşi din Europa este aproape să ajungă în Spania, după cum notează mai multe site-uri de presă sportivă. Bayern Munchen ar urma să încaseze o lovitură extrem de dură, pentru că îl poate pierde gratis. Fundaşul are contractul scadent în vara anului următor, iar Alaba şi-ar fi dat acorul pentru mutare.

Tentativele nu sunt recente, ele ar persista de mai bine de doi ani. ”Barcelona are o relaţie grozavă cu austriacul, în special având în vedere faptul că a încercat să-l ademenească la Camp Nou în ultimele două sezoane, dar nu au reuşit să ajungă la o înţelegere cu Bayern Munchen. Alaba vrea să joace în Spania înainte de retragere, dar o mutare în următoarea fereastră de transfer pare puţin probabilă din cauza crizei economice de la Barca”, notează siteul everythingbarca.com.

Umtiti şi Dembele pleacă, Vidal rămâne

Barcelona îşi face calcule pentru sezonul următor şi deja a luat câteva decizii clare în ceea ce priveşte viitorul a trei jucători, Samuel Umtiti, Ousmane Dembele şi Arturo Vidal. Potrivit presei din Spania, primul va pleca mai mult ca sigur de la gruparea catalană. Arsenal, Napoli şi Everton îl vor, astfel că are de unde alege şi poate rămâne la un nivel foarte înalt.

 

Dembele nu mai are şanse să mai rămână. Barcelona a vrut să renunţe la el încă din iarnă, dar a decis să-i mai dea o şansă. Nu a impresionat nici după, astfel că sentinţa i-a fost scrisă. Pe lângă suma foarte mare de bani pentru care a fost adus de la Borussia Dortmund, catalanii sunt nemulţumiţi de faptul că Dembele se accidentează foarte des.

 

În ceea ce-l priveşte pe Vidal, şefii Barcelonei s-au răzgândit şi nu mai îl vând. Se vor baza şi pe şi în stagiunea următoare, mai ales că în ultimele etape din LaLiga, fotbalistul a avut evoluţii destul de bune. Şi el se afla pe lista unei echipe foarte importante, cu care Barcelona a jucat în Liga Campionilor, Inter Milano.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele