Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Mititelu Jr. nu a menajat pe nimeni după înfrângerea cu Oţelul. ”Asta e problema! Dacă vă dau nişte nume, o să rămâneţi mască”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21542671/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-superliga-superbet-4-11-2023.jpg

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

FCU Craiova are o singură victorie în ultimele 11 partide disputate, cu Dinamo pe 2 februarie. În această perioadă, oltenii au obţinut un singur punct, pe teren propriu cu Poli Iaşi, şi au ajuns pe locul 8 în play-out, cu 16 puncte, la doar 2 lungimi de ultimul loc, ocupat de FC Botoşani.

Sursele Prima Sport susţin că la finalul meciului pierdut de echipa sa în faţa Oţelului, Adrian Mititelu nu a mai suportat seria negativă a Craiovei şi a intrat peste jucători în vestiar. Patronul grupării din Bănie a ţinut o şedinţă care s-a lăsat cu scandal.

La conferinţa de presă de după meci, Adrian Mititelu Jr. a explicat cine sunt vinovaţii pentru situaţia în care au ajuns oltenii şi a dat de înţeles că lucrurile se vor schimba de acum la echipa din „Bănie”.

„Treaba se complică mai mult decât ne-am fi aşteptat. Nu trebuie, însă, să disperăm. Mai sunt 7 meciuri, eu spun că putem să ne salvăm. Sunt nişte disensiuni între jucători, am crezut că sunt nişte probleme rezolvabile, dar am ajuns să ne temem de retrogradare.

Am avut o şedinţă mai lungă cu toată lumea. Fiecare şi-a spus părerea, dar cei care iau decizii suntem noi şi trebuie să rezolvăm situaţia. S-au creat două bisericuţe la nivelul lotului. Îşi reproşează lucruri între ei şi acest lucru a distrus echipa.

Mă uit la clasament cu durere de inimă. Le-am cerut explicaţii şi le-am făcut nişte reproşuri. Tatăl meu i-a menajat foarte multe pe jucători, dar acum nu se mai pot căuta scuze în altă parte. E clar că problema e la ei. Poate să vină şi Guardiola, dacă jucători nu-şi schimbă atitudinea, e foarte grav.

Suntem în primele patru echipe din România la buget. Le-am spus foarte clar că indiferent ce se va întâmpla ei vor rămâne la această echipă. Dacă-şi făceau vreun gând de plecare şi se gândeau că vor pleca liberi în vară, se înşală amarnic. Toată lumea vorbeşte de Napoli...

Avem un nucleu de jucători care evoluează de 3 ani în Liga 1. E clar că problema nu mai e de antrenor sau de preparator fizic. E şi la ei, cum gestionează lucrurile, cum consideră că trebuie să-şi continue cariera... Această posibilă retrogradare le-ar afecta şi lor cariera.

Acum trebuie să explicăm de ce nişte fotbalişti cu talent şi calitate, cum sunt Lacroix şi Padula, să nu mai poată da două pase. Unii jucători nu se antrenează cum trebuie. Asta e problema! Nu e nici vina patronului, nici a antrenorului. Pe româneşte, fură la testele fizice!

Dacă vă dau nişte nume, o să rămâneţi mască. Sunt unii dintre cei mai buni jucători din echipă. De ce Chiţu care a dat 10 goluri în prima parte a campionatului, acum nu mai înscrie? De ce doar Bauza joacă fotbal? De ce Baeten nu se mai vede pe teren? Lipsa de antrenament!

Să ştie şi suporterii noştri. Măsurile vor fi confidenţiale, nu pot fi luate măsuri severe pentru că au contracte. Eu cred în continuare în ei. Faptul că au fost mai mult decât impertinenţi, nu înseamnă că nu-şi pot reveni. Dacă şi la Iaşi se întâmplă o catastrofă, deja intrăm în nişte meciuri infernale. Nu pot să-mi numesc jucătorii mercenari, dar trebuie să-i trezesc la realitate. Situaţia este foarte rea, dar se poate rezolva”, a spus Adrian Mititelu Junior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri