Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Moment ireal în fotbal! Galatasaray a câştigat Supercupa Turciei după doar un minut de joc

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21551371/1/profimedia-0863230717.jpg

Desfăşurare incredibilă de evenimente în Turcia. Galatasaray a câştigat Supercupa după doar un minut!

După ce a fost deja amânată, în decembrie, Supercupa Turciei trebuia să aibă loc duminică seară. Aflată deja în război cu Federaţia, după ce jucătorii au fost atacaţi de fani la partida cu Trabzonspor, Fenerbahce a cerut din nou amânarea meciului cu Galatasaray.

Motivul principal a fost că Fener va juca Olympiakos, joi, în Conference League. De asemenea, oficialii lui Fener au vrut un arbitru străin la centru, cerere refuzată de forul turc. 

Cum Federaţia Turcă de Fotbal nu le-a aprobat cele două cereri, oficialii echipei au luat o măsură drastică. Pe teren au intrat doar jucători U19, iar după ce Mauro Icardi a deschis scorul pentru Galatasaray, în secunda 50, jucătorii lui Fenerbahce au ieşit de pe gazon!

Arbitrul a fluierat finalul meciului, iar după ce şi-au aplaudat ironic adversarii, jucătorii de la Galatasaray au sărbătorit cucerirea trofeului. Din respect pentru fanii echipei, Icardi şi compania nu au părăsit terenul după fluierul final şi au jucat un meci amical cu rezervele.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri