Ultima oră
Se anunţă o mutare spectaculoasă în liga secundă! A trecut pe la Manchester City, iar acum este la un pas să semneze cu Şelimbăr Se anunţă o mutare spectaculoasă în liga secundă! A trecut pe la Manchester City, iar acum este la un pas să semneze cu Şelimbăr
Nu e Mbappe! Rivaldo şi-a ales favoritul la câştigarea Balonului de Aur: „Cel mai bun jucător din lume!” Nu e Mbappe! Rivaldo şi-a ales favoritul la câştigarea Balonului de Aur: „Cel mai bun jucător din lume!”
”Ne vom pregăti pentru toate aspectele”. Robert Ilyeş speră să dea lovitura cu Csikszereda la baraj ”Ne vom pregăti pentru toate aspectele”. Robert Ilyeş speră să dea lovitura cu Csikszereda la baraj
VIDEO | Gloria Bistriţa o bate clar pe Dunărea Brăila şi va juca finala European League VIDEO | Gloria Bistriţa o bate clar pe Dunărea Brăila şi va juca finala European League
Bayer Leverkusen, pistol cu apă! Seria incredibilă de invincibilitate a unui jucător de la Manchester City Bayer Leverkusen, pistol cu apă! Seria incredibilă de invincibilitate a unui jucător de la Manchester City
Sărbătoare la Slobozia! Unirea a primit trofeul pentru câştigarea ligii secunde Sărbătoare la Slobozia! Unirea a primit trofeul pentru câştigarea ligii secunde

Mutu a dat cărţile pe faţă! Care a fost, de fapt, motivul pentru care a plecat de la CFR: ”M-am simţit trădat!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21550563/1/mutu.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

La conferinţa de presă, Adi Mutu a fost foarte supărat. Antrenorul a anunţat că se va gândi şi va lua o decizie dimineaţa. Miercuri dimineaţa, antrenorul a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Mutu susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă. 

După partida dintre Rapid şi CFR, Adi Mutu a oferit mai multe declaraţii. Fostul mare internaţional susţine că nu regreta decizia luată, deoarece nu ar mai fi putut să vadă cu jucătorii după acel rezultat. 

 

”Nu sunt şocat, ăsta este fotbalul! Unele lucruri nu le poţi explica. Cu atât mai mult mi s-a întărit decizia, că eu n-am putut trece peste meciul din Cupă. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Problema nu e ce s-a întâmplat pe Giuleşti, ci ce s-a întâmplat la Hunedoara.

CFR a avut o prestaţie solidă, dar şi Rapid a avut o prestaţie slabă. În campionat am fost mulţumit de echipă. În 10 etape, în campionat, eram pe primul loc aproape la toate capitolele. M-a surprins într-un mod neplăcut că n-am înţeles ce s-a întâmplat cu echipa la Hunedoara. Eu n-am putut trece peste acel rezultat din Cupă.

Nu cred că m-au sabotat jucătorii. Nu m-am gândit la asta, că nu este în mentalitatea mea. Noi am avut evoluţii bune în play-off contra Craiovei şi a lui Sepsi.

După meciul din Cupă îmi era foarte greu să mă văd cu jucătorii. M-am simţit trădat la acel meci de la Hunedoara. N-am avut nicio problemă cu jucătorii, atmosfera era ok înaintea meciului de la Hunedoara. Nu regret că am demisionat. Rezultatul din Cupă a rămas.

Trebuie să am onoare şi să-mi dau demisia. Nu am regrete. Pentru mine s-a rupt ceva în timpul meciului la 3-0, la Hunedoara”, a spus Mutu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele