Ultima oră
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană

Nasser Al Khelaifi şi-a ieşit din minţi după eliminarea PSG-ului din Liga Campionilor: ”Te omor!”

Champions League Publicat de Răzvan Stîngă pe 10 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20632145/1/nasser-psg.jpg

Meciul dintre Real Madrid şi PSG a dat naştere unor reacţii dure în tabăra pariziană. Campioana Franţei a pierdut confruntarea şi calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor, după 1-3, iar momentul care i-a făcut pe jucători, staff şi conducere să se aprindă a fost cel de la primul gol, când au semnalat un fault la portarul Donnarumma, comis de Karim Benzema.

Antrenorul Mauricio Pochettino a fost mai ponderat în reacţii, dat fiind faptul că şi-a exprimat părerea într-un mod cât se poate de civilizat: ”Ce ruşine! A fost fault la Donnarumma. Nu e posibil să nu vorbim despre această greşeală grosolană. Nu este posibil ca aşa ceva să se întâmple în 2022.

Nu e vorba de o greşeală, pentru că este un fault clar. Am văzut faza de 30-40 de ori, din toate unghiurile. Micile detalii contează, iar VAR nu a văzut un fault decisiv. Este un factor determinant, care a influenţat starea echipelor şi a stadionului. Am controlat jocul şi ocaziile”.

Însă, potrivit mai multor publicaţii de presă sportivă din Spania, patronul PSG-ului, Nasser Al Khelaifi, nu a reacţionat chiar normal în urma celor întâmplate. A mers până la a ameninţa un angajat al Realului.

Şeful lui PSG, Nasser Al Khelaifi, a ieşit din lojă ţipând. A mers la vestiare pentru a căuta arbitrii, a lovit uşi, scaune, iar toată scena a fost foarte neplăcută”, a notat Movistar Plus, iar COPE a adăugat: ”A agresat arbitrii şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei”.

Chiar i-ar fi strigat ”te omor” unul angajat de la Real Madrid care filma la nivelul vestiarelor, într-un material care le arată fanilor spanioli cum e atmosfera la nivel intern în astfel de momente.

Real Madrid, calificare surprinzătoare în faţa PSG-ului

Real Madrid şi PSG ne-au oferit un nou duel pur şi simplu magic de Champions League, în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro. Karim Benzema a reuşit hat-trick-ul şi i-a calificat pe galactici în sferturile de finală ale Champions League!

Cu un Benzema într-o formă incredibilă, Real Madrid s-a impus 3-1 în faţa PSG-ului şi visează la încă un trofeu. Mbappe şi Messi au fost la înălţime, dar nu a fost suficient. În tur, francezii au câştigat 1-0.

Madrilenii au fost cei care au început puternic confruntarea, dar parizienii s-au repliat şi au preluat rapid conducere jocului, având ocazii importante prin genialul Kylian Mbappe. În minutul 40, atacantul francez a reuşit să deschidă scorul, fiind lansat de Neymar.

Au urmat alte câteva ocazii importante ale parizienilor, însă jocul lor s-a destabilizat în minutul 62. Donnarumma s-a jucat cu mingea şi a făcut o gafă monumentală care i-a costat scump. Benzema a fost cel care a băgat înscris la acea fază.

Vinicius putea să înscrie în 72, dar a ratat o şansă uriaşă, şi apoi a fost lansat excelent 5 minute mai târziu, în 77, dar la aceeaşi fază mingea a ajuns în cele din urmă la experimentatul Benzema. Nu a mai stat la discuţii şi a trimis puternic direct în plasă. 2-1 pentru Real.

PSG a început mingea după gol, dar abia au pus-o bine jos, că au şi încasat altul. Brazilianul Vinicius a plecat din nou pe atac în banda stângă, iar mingea l-a găsit apoi pe Benzema între fundaşi. Francezul l-a învins iar pe Donnarumma şi a decis soarta partidei, semnând „remontada”.

Analiza serii de miercuri din Liga Campionilor

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri