Ultima oră
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Galacticii” au condus jocul în prima repriză VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Galacticii” au condus jocul în prima repriză
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

“Ne-a cam bulversat rezultatul, campionatul s-a relansat!”. Adi Mutu, surprins de ceea ce s-a întâmplat în Rapid - FCSB

CFR Cluj Publicat pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21519427/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fc-voluntari-sa-superliga-superbet-29-01-2024-1.jpg

Adi Mutu nu se aştepta ca Rapidul să o învingă atât de clar pe FCSB şi crede că în momentul ăsta campionatul s-a relansat.

Rapid a câştigat zdrobitor pe teren propriu, scor 4-0, cu FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat. Victoria obţinută de giuleşteni va face ca diferenţa dintre cele două formaţii să fie de 4 puncte la începerea play-off-ului. FCSB va avea 32 de puncte şi Rapid 28 de puncte, ”alb-vişinii” beneficiind de rotunjire.

Adi Mutu a vorbit despre echipei sale, scor 1-0, în faţa lui Heramnnstadt din acestă etapă, dar şi despre derby-ul Rapid - FCSB, în urma căruia s-a declarat surprins.

“Acolo e tot timpul mâna lui Dan Petrescu, greu, dar meritat (n.r. după 1-0 cu Hermannstadt). L-am felicitat şi pe Marius (n.r. Măldărăşanu), face o treabă bună. Am fost surprins, mă aşteptam să mă atace mai mult.

Aveau nevoie de victorie şi nu erau la mâna lor. Am fost puţin surprins şi era să plec acasă fără niciun punct, dar ăsta e fotbalul. Nu suntem departe de locul doi, la doar un punct.

A fost un meci incredibil (n.r. Rapid cu FCSB). Mă refer la rezultat. Rapid a arătat forţă, FCSB-ul vulnerabilitate, adică… S-a cam dat puţin peste cap campionatul. S-a redeschis lupta. Ne-a bulversat pe toţi rezultatul ăsta.

Campionatul s-a relansat. La tot clasamentul ăsta, toţi suntem acolo, un punct sau două, nici măcar nu contează. În play-off toată lumea îşi imaginează că bate pe toată lumea.

Dar e foarte greu play-off-ul. Atâta timp cât stăm în două meciuri, ai şanse. De la a avea şi a le face… Play-off-ul e greu rău de tot. Aici în fiecare săptămână sunt numai meciuri grele.

Noi mai avem şi Cupa României, nici nu vreau să mă gândesc. Nu este handicap. Handicap este când nu ai lot, nu când te mai lupţi pe mai multe fronturi. Şi Craiova are şanse la titlu”, a declarat Adrian Mutu la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele