Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Neagoe voia victoria, dar şi egalul îi surâde: "Suntem o echipă bună, le-am dat puţine şanse"

Superliga Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20121237/1/rps4715.jpg


Eugen Neagoe a continuat seria pozitivă a Astrei şi contra lui Dinamo, 0-0 la Giurgiu, meci pe care simte că Astra îl putea câştiga. Antrenorul nu e supărat pe Boe-Kane, eliminat pe final, şi a explicat de ce a renunţat la Merloi, unul dintre cei mai activi jucători ofensivi ai echipei sale.
 
"Am ratat câteva ocazii de a marca, din păcate ne-a lipsit golul. Ştiam la ce să ne aşteptăm de la Dinamo, dar cred că am făcut un meci mai bun ca în Cupă, dar nu am reuşit să câştigăm. De 13 jocuri suntem neînfrânţi, dar ne-am dorit să câştigăm. Suntem o echipă bună, le-am dat puţine şanse, am avut organizare, atitutine, agresivitate, dar ne-a lipsit golul.
 
Nu sunt supărat că am rămas în zece, se întâmplă. A fost un fault de joc, el şi-a cerut şi scuze în vestiar, dar nu avea de ce. Merloi a făcut un joc foarte bun, a fost poate cel mai bun de pe teren, dar a avut o problemă pe care am discutat-o încă de la pauză. Mi-a zis cu câteva momente înainte că are crampe şi a trebuit să facă această schimbare. A trebuit să-l schimb, pentru că nu era foarte bine fizic.
 
Îmi propun să câştigăm toate jocurile. Am fost aproape de a intra în playoff, am avut şanse pânâ în ultima etapă a sezonului regulat. Sper să câştigăm playout-ul, ne vom bate pentru acest lucru. Avem şi returul Cupei, tot cu Dinamo. Este bine că nu am pierdut niciun joc împotriva lor, dar îmi doream să câştig şi în această seară. Punctele se câştigă greu şi contează mult pentru fiecare echipă. Şi eu mi-aş dori să marcăm 3-4 goluri la fiecare joc, dar pe teren, mai întâlnim şi adversari, care îşi doresc acelaşi lucru ca şi noi şi care se bat pentru fiecare minge. Eu am spus că Dinamo nu este o echipă slabă. Nu sunt supărat pe jucători, Dinamo nu cred că a avut şanse mari de a marca”, a declarat Neagoe.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele