Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

Neluţu Varga i-a răspuns lui Gigi Becali! Cât trebuie să plătească finanţatorul pentru a îl aduce pe Otele la FCSB

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21551423/1/whatsapp-image-2024-04-03-at-10-43-58-am.jpg

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0, duminică seară.

În urma acestui succes, "roş-albaştrii" s-au distanţat la 10 puncte de CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a început să facă lista de jucători pe care vrea să îi cumpere, în direct la Prima Sport.

Unul dintre aceştia este Otele, golgheterul formaţiei din Gruia. Neluţu Varga a auzit declaraţiile lui Becali şi a venit cu un răspuns. Finanţatorul de la CFR Cluj a spus că îl va da pe Otele la FCSB în schimbul sumei de 6 milioane de euro.

”Bineînţeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă ştiţi, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînţeles, trebuie să asigur şi un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică şi foarte simplă. Dacă vrea să îl ia şi să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este preţul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă aceşti bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preţ aşa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toţi aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, preţul poate să fie şi mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro şi poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-şi facă treaba cu el şi o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde doreşte domnia sa”, a declarat Neluţu Varga, la Fanatik Superliga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele