Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

NEWS ALERT | ”Accidentare de ultim moment” la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21548894/1/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-31-03-2024-2.jpg

Universitatea Craiova o întâlneşte pe FCSB, duminică de la ora 20:30. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Meciul este de o importanţă majoră pentru lider, care s-ar distanţa la 10 puncte de olteni, în cazul unui succes.

Dacă veştile sunt bune, în privinţa accidentărilor, în cadrul echipei din Craiova, situaţia este diametral opusă la FCSB. Pe lângă Ovidiu Popescu şi Luis Phelipe, care sunt în continuare indisponibili, acum şi Alex Băluţă s-a accidentat şi va rata duelul de duminică.

”Marea ştire este că Băluţă are şanse foarte, foarte mici să intre dumincă cu Craiova. O accidentare de ultim moment la Alex Băluţă, care a jucat în ambele meciuri din sezonul regular. Cred că nu va juca împotriva Craiovei.

Ovidiu Popescu a început exerciţiile la sala, apropo de accidentarea suferită înaintea meciului cu Farul. Undeva la două săptămâni va fi bun de joc, mai ales că este nevoie de jucători şi numeric, nu doar valoric la FCSB.

Ovidiu Popescu va reveni la meciul cu Rapid, cred că ultima etapă din turul play-off-ului. Luis Phelipe este spre bine, va reveni undeva la începerea returului. FCSB va juca prima etapă din retur la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, deci cam atunci este aşteptat să revină şi Luis Phelipe la FCSB.

Dacă Vlad Chiricheş va fi ok fizic, va intra titular şi vom avea cuplul de fundaş centrali cu care s-a terminat partida de la Ovidiu: Chiricheş şi Dawa. Ngezana va fi mutat în banda dreaptă, unde se aşteaptă să fie cele mai mari probleme pentru FCSB”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele