Ultima oră
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii

NEWS ALERT | Bilaşco, anunţ incredibil: "Patronul a decis să nu ne prezentăm la următorul meci!". Brigada lui Găman, făcută praf

Superliga Publicat pe 1 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19572166/1/gg.jpg


Marius Bilaşco, oficial al celor de la CFR, a făcut un anunţ incredibil duminică seară, imediat după CFR - Gaz Metan Mediaş: a anunţat că echipa sa nu se va prezenta la meciul cu FC Argeş, etapa viitoare, la ordinul lui Neluţu Varga!
 
Fostul atacant a pus tunurile pe maniera de arbitraj a brigăzii lui George Găman, apoi a anunţat măsura fără precedent în fotbalul românesc: "Poţi să pierzi un meci de fotbal, dar nu de maniera aceasta. Poţi greşi, dar nu să influenţeze arbitrul! Sunt trei penalty-uri, dintre care două clare, şi un gol perfect valabil. Marchează Ciobotariu, nu Costache, dar amândoi erau în poziţie regulamentară. Nu ştiu dacă acest tuşier (n. red - Orbuleţ) a fost la meciul acesta. Nu am mai întâlnit aşa ceva în fotbal, Găman a anulat el golul pentru că aşa a văzut. Am avut o discuţie cu el înainte de meci, era vorba de respect, nici nu ştiu ce să mai spun. Suntem clar dezavantajaţi! Am atras atenţia de anul trecut, când am avut multe penalty-uri pe care nu le-am primit, acum se continuă în aceeaşi manieră. 
 
Nu avem nicio şansă! Există o tentă pe care o urmează în general arbitrii. Am avut doi arbitri din Craiova care ne-au arbitrat acasă în ultimele două meciuri. E clar că suntem echipa dezavantajată în acest moment. O să spun ceva ce nu va fi pe placul tuturor: decizia patronului e de a nu ne prezenta la următoarea partidă! Mi s-a transmis că de la Roma vom merge la Cluj, nu vom merge la Piteşti pentru următorul meci de campionat. Am atras atenţia să se ia măsuri! Nu e vorba doar de această partidă.
 
Se întâmplă lucruri din play-off-ul campionatului trecut, când am văzut cu toţii că am fost echipa dezavantajată. Nu putem juca în aceste condiţii. Ţi se scoate mingea din poartă de o manieră în care tuşierul validează un gol, apoi vine centralul şi anulează. Nu poţi lua o asemenea decizie, nu există să anulezi un gol perfect valabil. Golul ne aducea în joc, puteam spera la mai mult. E tragic ce se întâmplă! Este mesajul de la patronul clubului, e decizia dânsului (n. red - de a nu se prezenta la meciul cu FC Argeş)", a spus Bilaşco, la finalul celor 90 de minute din Gruia.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele