Ultima oră
Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă Jucătorii de la Csikszereda au primă pentru promovarea în Superligă
Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024

Handbal masculin | Deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se califică în finala competiţiei din 2024
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului

NEWS ALERT ǀ Decizie importantă luată împotriva voinţei lui Gigi Becali la FCSB! Patronul nu şi-a ascuns furia

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 16 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20921613/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Gigi Becali a luat o decizie importantă la FCSB, forţat de reglementările obligatorii în privinţa antrenorilor principali în Superligă.

Patronul ”roş-albaştrilor” a anunţat că va aduce la echipa sa alături de Mihai Pintilii un antrenor cu licenţă. Becali s-a arătat deranjat, simţindu-se neîndreptăţit de faptul că finul său, Mirel Rădoi, a putut să pregătească România U21 fară licenţă.

Becali, obligat să aleagă un antrenor

Omul cu banii de la FCSB a mai oferit, în acest sens, şi exemplul lui Ilie Poenaru, în perioada tehnicianului la Academica Clinceni.

”Păi, eu ce vrei să fac?! La naţională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viaţa mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi.

S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă. Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă. Şi la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum.

O să luăm un antrenor cu licenţă, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintilii, îi dă amendă dacă dă sfaturi (n.r. – râde).”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Mihai Pintilii poate sta încă pe banca vicecampioanei, deoarece are o dispensă valabilă 30 de zile de la demisia lui Nicolae Dică din partea FRF.

În prezent, secundul cu rol de principal la FCSB participă la cursurile de la Centrul Naţional De Formare Şi Perfecţionare a Antrenorilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele