Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

NEWS ALERT | După Ianis Stoica, Ioan Ovidiu Sabău mai pierde un jucător important

U Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 21 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21499423/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-27-11-2023.jpg

Ioan Ovidiu Sabău are o misiune tot mai dificilă la "U" Cluj în încercarea de a termina pe loc de play-off. După ce Ianis Stoica a dezertat şi a plecat la Hermannstadt, acum Bogdan Vătăjelu îşi face bagajele.

Ajuns în Ardeal în vară, de la Universitatea Craiova, Vătăjelu a ales să se despartă de "U" Cluj şi va ajunge în Kazakhstan, conform Digisport.

În vârstă de 30 de ani, fundaşul lateral a evoluat în 24 de partide, în toate competiţiile, pentru echipa antrenată de Sabău, reuşind o pasă decisivă. Înainte să ajungă la Cluj, Vătăjelu a mai fost legitimat la FCSB, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reşiţa, Universitatea Craiova, Sparta Praga şi Jablonec.

700.000 de euro este cota fotbalistului care a strâns, din 2014 încoace, 3 selecţii în naţionala României. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele