Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

NEWS ALERT | Joe Hart se retrage

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21501335/1/har.jpg

Joe Hart a luat decizia de a se retrage la finalul sezonului. Portarul este în prezent jucătorul celor de la Celtic şi va împlini 37 de ani, în aprilie.

Anunţul a fost făcut pe site-ul formaţiei scoţiene, joi.

"Celtic Football Club împărtăşeşte astăzi o veste din partea portarului nostru, Joe Hart, care anunţă că se va retrage din fotbal la sfârşitul acestui sezon.

Joe a informat recent clubul cu privire la decizia sa şi a dorit să se aşeze la o discuţie cu prietenul său apropiat şi antrenorul său de performanţă mentală, Jamie Edwards, cu care a colaborat de mai mulţi ani, pentru a-şi explica decizia în faţa suporterilor.

Toţi cei de la Celtic ar dori să îi mulţumească lui Joe sincer pentru contribuţia sa fantastică şi în curs de desfăşurare la club", se arată în comunicatul emis de Celtic.

Înainte să ajungă la Celtic, Joe Hart a mai evoluat la Shrewsbury Town, Manchester City, Tranmere Rovers, Blackpool, Birmingham City, Torino, West Ham, Burnley şi Tottenham.

Între 2008 şi 2017, portarul a strâns 75 de selecţii pentru naţionala Angliei. Joe Hart a devenit, sezonul trecut, abia al treilea fotbalist care s-a impus în cele trei cupe importante din Anglia şi Scoţia: FA Cup, EFL Cup şi Scottish Cup.

 

mail-share icon Email
viewscnt