Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

NEWS ALERT | Jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă şi amicalul cu FC Voluntari a fost anulat!

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19383628/1/din.jpg

Fotbaliştii lui Dinamo nu vor să se mai prezinte la următoarele meciuri amicale dinainte de reluarea sezonului, ba mai mult nu vor nici să se mai antreneze. Motivul supărarii e legat de faptul că nu şi-au primit, încă, salariile restante promise.

UPDATE 18:00: Meciul dintre Dinamo şi FC Voluntari, programat la ora 18:00 în cantonamentul câinilor de la Săftica, nu se va mai disputa. Deşi Bogdan Bălănescu a fost trimis pentru a detensiona situaţia, jucătorii au rămas fermi pe poziţie. Pentru că termenul limită anunţat de conducere pentru plata salariilor a fost depăşit, fotbaliştii au refuzat să intre pe teren în amicalul de azi şi l-au pus pe Adi Mihalcea într-o situaţie ingrată.

Elevii lui Adrian Mihalcea sunt nemulţumiţi de lipsa banilor, lucru care se ştia de ceva timp, dar se pare că tensiunile au escaladat grav în ultima vreme.

Dinamo are un meci amical cu FC Voluntari, de la ora 18:00, dar nu se ştie dacă se vor prezenta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele