Ultima oră
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV
Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off” Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”
Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice
Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat

NEWS ALERT ǀ Se repetă umilinţa pentru FCSB? Dică nu poate conta pe 5 titulari cu Silkeborg

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 12 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20886416/3/fcsb-fc-hermannstadt-superliga-superbet-28-08-2022-3.jpg

Nicolae Dică nu se va putea baza pe 5 nume grele din vestiarul vicecampioanei FCSB pentru meciul de joi, revanşa aşteptată pe Arena Naţională cu Silkeborg.

Dacă în partida precedentă cu danezii Dică nu a putut conta pe cei mai buni fotbalişti din cauza ordinului patronului Gigi Becali, care a dorit să păstreze cel mai valoros prim 11 pentru Superligă, acum absenţa este provocată, în mare parte, de situaţia medicală a jucătorilor.

Cele 5 nume menţionate de Dică

”Dicanio” a anunţat că Joyskim Dawa, Joonas Tamm, Risto Radunovic şi Florinel Coman nu sunt refăcuţi 100 % şi că speră ca aceştia să fie recuperaţi peste două zile. Printre indisponibili se numără şi Billel Omrani, care nu poate fi trecut pe lista UEFA de FCSB.

”Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun, care joacă un fotbal ofensiv. Îmi arată o echipă cum rar am văzut în ultima perioadă să aibă posesie şi agresivitate. Ne aşteaptă o partidă grea, trebuie să fim pregătiţi pentru joc. Trebuie să facem totul perfect.

Este clar că ştiu şi ei acum că nu vom mai folosi aceeaşi echipă ca în Danemarca. Am avut şi ghinion că am luat două goluri în primele 7 minute. Dacă mâine (n.r.- joi) obţinem victoria, ne putem gândi şi la paşii următori.

Când pierdem, pierdem toţi. Când câştigăm, câştigăm toţi. Am avut reacţie şi am reuşit să câştigăm la Ploieşti.

Avem câţiva jucători indisponibili. Dawa, Tamm, Radunovic au unele probleme, Billel care nu e pe listă. Este separat şi Florinel Coman. Am decis ca pentru meciul de mâine să nu fie în lot. Sper ca în două zile să îi recuperăm. Pentru meciul de mâine nu sunt sută la sută.”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Silkeborg.

  • FCSB vrea să răzbune umilinţa din turul cu Silkeborg, iar joi are returul cu nordicii, în etapa a 4-a din faza grupelor Conference League. Duelul e în format live text pe www.primasport.ro, de la ora 22:00. În Danemarca, formaţia lui Nicolae Dică a cedat cu 5-0.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele