Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21570845/1/fcsb-csa.jpg

Războiul dintre CSA Steaua şi FCSB pare că nu are sfârşit. Fanii formaţiei din prima ligă s-au revoltat şi au depos o plângere împotriva ”militarilor” la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

După ce suporterii celor de la CSA Steaua au trimis mai multe sesizări către CNA, conform cărora posturile de televiziune nu mai au voie să folosească numele de Steaua când vine vorba de FCSB, fanii liderului au avut o reacţie.

Suporterii clubului patronat de Gigi Becali au făcut o plângere prin care vor să interzică clubului din Ghencea să folosească denumirea pe care o deţin încă de la înfiinţare.

În plângerea formulată se precizează că CSA Steaua aparţine de Ministerul Apărării Naţionale şi reprezintă Armata Română, nu capitala ţării, de unde se subînţelege că ”militarii” ar trebui să scoată din denumire numele oraşului din care fac parte.

Acum a venit şi răspunsul celor de la CNA. Conform Digisport, fanii formaţiei FCSB nu au avut câştigat de cauza, CNA respingând cererea ca fiind neîntemeiată.

”Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit sesizarea dumneavoastră, care a fost înregistrată cu nr. 3886 / 28.03.2024.

Apreciem că aspectele sesizate în virtutea informării corecte a publicului şi solicitarea de „interzicere” a menţionării numelui localităţii Bucureşti atunci când sunt menţionaţi „în media” sportivi ai CSA Steaua excede atât atribuţiilor de reglementare, cât şi celor de control post difuzare asupra conţinutului programelor audiovizuale, pe care le poate exercita Consiliul, acestea fiind limitate la cadrul stabilit de Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

Astfel, competenţele CNA se referă la conţinutul audiovizual efectiv, difuzat către public de furnizorii de servicii media.

Vă puteţi informa cu privire la actele normative care reglementează activitatea instituţiei, pe site-ul www.cna.ro, la rubrica „Legislaţie” - Secţiunea „Audiovizual”.”, se arată în răspunsul CNA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele