Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Nici irlandezii nu s-au abţinut după partida cu România: "Doar a plimbat mingea! Nu a fost capabilă"

Echipa nationala Publicat pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21533427/1/romania-irlanda-de-nord-amical-22-03-2024-1.jpg

Echipa naţională a României a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti. 

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard.

"România nu a fost capabilă"

După ce presa din Belgia, adversara directă a României la EURO 2024, şi-a arătat încântarea faţă de prestaţia tricolorilor în primul meci de pregătire, a venit rândul nord-irlandezilor să ne ironizeze.

La finalul partidei, Federaţia de Fotbal din Irlanda de Nord a făcut o scurtă analiză asupra jocului prestat de cele două echipe. Concluzia finală a fost că trupa lui  Michael O'Neil a avut o prestaţie înucurajatoare, fiind mulţumiţi de rezultatul final.

Totuşi, nord-irlandezii nu s-au abţinut şi au criticat şi ei dur evoluţia tricolorilor, considerând că tot ce au fost în stare să facă a fost să paseze mingea de-a latul terenului.

"O echipă plină de energie a Irlandei de Nord a produs un rezultat excelent împotriva României, echipă calificată la EURO. A fost o evoluţie încurajatoare din partea unei echipe tinere a Irlandei de Nord. Băieţii lui O'Neill au alergat nonstop şi au arătat multă calitate, dorinţă şi angajament. 

România, care era neînvinsă de 10 meciuri înaintea acestui duel, a plimbat mingea rapid dintr-o parte în alta, dar oaspeţii au făcut acelaşi lucru. România a pus presiune pe finalul meciului, dar nu a fost capabilă să desfacă linia de apărare a Irlandei de Nord", au scris nord-irlandezii pe site-ul federaţiei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri