Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Nicolae Dică, aproape de revenirea în SuperLigă: "Cred că va veni la clubul nostru". UPDATE: Ultimele informaţii

CS Mioveni Publicat pe 9 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20975016/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-superliga-superbet-24-10-2022.jpg


Nicolae Dică (42 de ani) e foarte aproape de revenirea în SuperLigă, la două luni şi o săptămână de la despărţirea de FCSB. Tânărul tehnician e în negocieri avansate cu CS Mioveni, conducătorii "lanternei roşii" având mari speranţe că vor ajunge la un numitor comun cu fostul decar.

UPDATE: Potrivit sport.ro, Nicolae Dică se va întoarce marţi din vacanţă, iar miercuri va purta discuţiile finale cu conducerea formaţiei din Mioveni. Se pare că oamenii din conducerea clubului i-au promis şapte transferuri lui Dică, pentru a-l convinge să semneze.


Aflată într-o situaţie disperată, pe ultimul loc în SuperLigă şi cu probleme financiare, CS Mioveni caută soluţii pentru a evita retrogradarea, iar Nicolae Dică e primul pe lista argeşenilor. Fostul antrenor de la FCSB ar vrea să revină în circuit după plecarea de la vicecampioana României, iar unul dintre argumente e legat de apropierea de casă. De altfel, pe acest lucru se bazează şi conducerea clubului, Dică evoluând pentru CS Mioveni între iulie 2011 şi ianuarie 2022:

"Au fost discuţii cu Nicolae Dică! Îl dorim la Mioveni şi cred că va veni în cele din urmă la clubul nostru", a dezvăluit Constantin Stancu, directorul executiv al lui CS Mioveni, pentru ProSport.ro.

Cu doar o victorie în primele 21 de meciuri, CS Mioveni e ultima în SuperLigă, adunând doar nouă puncte, la zece lungimi sub UTA Arad şi Universitatea Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele