Ultima oră
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară

Nigeria a anunţat numele noului selecţioner

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21575816/1/finidi.jpg

Fostul atacant nigerian Finidi George a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a Nigeriei, a anunţat luni federaţia de fotbal din această ţară.

Finidi George (53 de ani) l-a înlocuit pe antrenorul portughez Jose Peseiro, al cărui secund a fost timp de 20 de luni. Peseiro a demisionat din fruntea naţionalei „Super vulturilor” după finala pierdută în Cupa Africii pe Naţiuni (1-2 cu echipa Coastei de Fildeş.

Obiectivul trasat lui Finidi este acela de a califica Nigeria la Cupa Mondială din 2026. El trebuie să câştige meciurile cu Africa de Sud şi Benin, în vară, pentru a nu rămâne pe locul al treilea în grupa de calificare, în spatele Rwandei şi Africii de Sud.

mail-share icon Email
viewscnt