Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

”Nivelul celor de la FCSB nu este să fie la 11 puncte de CFR! Sunt slabe cele din spate, nu sunt ei atât de valoroşi!”. Concluzia zilei după ultima victorie a liderului din Liga 1 | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 23 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21469224/1/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-22-01-2024.jpg

Echipa FCSB a învins luni seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia UTA Arad, în ultimul meci din etapa a 22-a a Superligii. Echipa bucureşteană s-a distanţat la 11 puncte de ocupanta locului secund în clasament.

Arădenii au avut prima ocazie de pe Arena Naţională, în minutul 7, când Ariel Lopez a trimis în bara transversală din şase metri. Apoi au urmat două minute în care Darius Olaru a rezolvat meciul. Gol superb din voleu, din afara careului, în minutul 20, după care, două minute mai târziu, a înscris profitând de greşeala lui Căpuşă.

Gazdele au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 39, la Octavian Popescu, iar repriza s-a încheiat cu ocazia lui Fabry, din minutul 45+1. În partea secundă, Kucher a scos la şutul lui Alexandru Băluţă, în minutul 54, dar bucureştenii au beneficiat de un penalti acordat după consultarea VAR şi Olaru a transformat în minutul 66, reuşind prima sa triplă în Superligă. 

De altfel, mijlocaşul de la FCSB este golgeterul la zi al campionatului, cu 13 reuşite. Rezultatul final a fost stabilit de Miculescu, în minutul 82, după o lansare a lui Şut, o pasă dată de Baba Alhassan şi finalizarea atacantului venit chiar de la Arad.

După meci, Adrian Falub a tras mai multe concluzii. Expertul Prima Sport susţine că diferenţa dintre FCSB şi locul 2 este mult prea mare. Falub consideră că jocul echipei lui Becali nu este la nivelul de a avea un avans atât de mare faţă de restul rivalelor. 

”Nivelul celor de la FCSB nu este să fie la 11 puncte de CFR! Sunt slabe cele din spate, nu sunt ei atât de valoroşi!”

”Are continuitate, este pe locul 1, e la 11 puncte. Surprinzător, după părerea mea. Surprinzător nu e că sunt pe primul loc. Surprinzător este că s-a ajuns la diferenţa asta foarte mare de puncte. 

Nivelul jocului lui FCSB nu este să fie la 11 puncte de locul 2, părerea mea. Merită să fie pe primul loc, dar nu la o diferenţă atât de mare. Echipele din spate au slăbiciuni, nu că valoarea lor e atât de mare”, a spus Adrian Falub, la Prima Sport. 

FCSB s-a impus cu 4-0 şi este pe primul loc în Superligă, cu 47 de puncte, la 11 puncte de echipele clasate pe locurile doi şi trei. UTA Arad se află pe locul 13, cu 24 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele