Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Nu au încă nivelul Ligii 1”. Gaz Metan Mediaş, primul gol de când joacă cu tinerii

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 11 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20671015/1/gaz-2.jpg
 
CS Mioveni a învins Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în direct la Look Sport, şi a egalat Chindia Târgovişte în clasamentul play-out-ului din Casa Liga 1.
 
Mare favorită a confruntării de la Mediaş, echipa lui Pelici a părut că rezolvă meciul încă din prima repriză, când Rusu, din penalty, şi polonezul Tomczyk au dus scorul la 2-0. Apoi, Buziuc a ratat singur cu poarta goală, iar trupa argeşeană a scăzut vizibil ritmul, permiţându-le tinerilor jucători ai lui Flavius Boroncoi să prindă curaj. Pe final, în minutul 80, Mathaus a marcat pentru 1-2, adăugând un strop de suspans unui meci pe care CS Mioveni l-a controlat aproape în totalitate.

 

Pentru Mediaş reuşita înseamnă îndeplinirea obiectivului. Recent, antrenorul ardelenilor a anunţat că speră ca tinerii săi jucători să înscrie măcar un gol până la finalul play-out-ului.

"Din fericire, am îndeplinit un obiectiv, acela de a da un gol. După meci, le-am spus jucătorilor în vestiar că nu sunt mulţumit, vreau alt obiectiv, pe care o să-l spun înainte de următorul meci. Sunt copii, oscilează într-un meci, greşesc.

Nu au încă nivelul Ligii 1. Mă aşteptam ca Mioveni să domine, dar am arătat că, dacă ai atitudine şi determinare, poţi să întorci rezultatul... mai aveam puţin şi egalam. Dar au avut ocazii mai mari şi puteau să închidă jocul mult mai repede",
a spus Flavius Boroncoi, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri