Ultima oră
VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători
Decizie interesantă luată de Bogdan Lobonţ! A titularizat un portar de 17 ani cu Universitatea Craiova Decizie interesantă luată de Bogdan Lobonţ! A titularizat un portar de 17 ani cu Universitatea Craiova
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25% Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25%
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO

”Nu s-a luat atunci”. Un străin ce face senzaţie în Superliga a fost aproape să ajungă la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21556905/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024.jpg

Nigerianul Philip Otele (24 de ani) pare aproape imposibil de transferat de FCSB. Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a anunţat că există o ofertă din Premier League!

Impresarul Florin Vulturar a dezvăluit că Otele putea să fie jucătorului FCSB, însă în cele din urmă a semnat cu CFR Cluj, unde impresionează.

”Vorbesc în fiecare zi cu Gigi Becali. După meciul de la CFR se poate închide campionatul şi părerea mea ar trebui să îţi faci o strategie de transferuri acum, nu când se termină campionatul. Urmărim mai mulţi jucători, îmi place să urmăresc jucători de calitate.

Sper să putem aduce jucători de mare calitate, să te ajute în Europa. Am văzut un fotbal total în Portugalia, fotbalul a crescut mult în toate ţările din Europa. Luxemburg şi alte ţări mici joacă un fotbal de nu mai înţelegi nimic.

Am vorbit de Otele când l-a luat Cluj, important este că nu s-a luat atunci. A crescut foarte mult, este un jucător bun. Neluţu ştie cel mai bine ce are de gând, un jucător bun pentru campionatul României, dar poate fi şi pentru Europa”, a spus impresarul, pentru cei de la Fanatik.

CFR Cluj, aproape de o lovitură

Brighton ar dori să îl aducă pe Otele, iar ardelenii solicită 6 milioane de lire + 20% dintr-un viitor transfer! Extrema ar putea devenit cel mai scump fotbalist vândut vreodată de formaţia din Gruia.

Precedentul record era deţinut de Alvaro Pereira, care a ajuns la FC Porto, în 2009, pentru 6.5 milioane de euro.

”În momentul de faţă nu avem nicio altă ofertă pentru Otele în afara de cea de la Brighton, din Anglia. Ei se gândesc la ce le-am propus eu: 6 milioane de lire şi 20% dintr-un viitor transfer. Şeful scouting-ului de la ei (n.r. - Mike Cave) a zis că rămânem în contact, că va vorbi cu conducerea.

Lui Gigi Becali i-am zis 6 milioane, dar de euro, pentru ca-i aici, în România. Celor de la Brighton le-am cerut 6 milioane, dar de lire. Asta înseamnă vreo 7 milioane în euro”
, a spus Varga, pentru iAMsport.

  • 33 de partide, 13 goluri şi 7 pase decisive are Otele în acest sezon din Superliga, fiind unul din cei mai în formă jucători ai campionatului intern.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele