Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Nu se poate aşa ceva! Saarbrucken a mai făcut o victimă în Cupa Germaniei

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21522282/1/profimedia-0856303556.jpg

Scenariu de film în Cupa Germaniei! Saarbrucken a trecut de Mochengladbach, în sferturi, scor 2-1.

Formaţia care evoluează în liga a treia o va întâlni pe Kaiserslautern, echipă din 2. Bundesliga, în semifinale.

Saarbrucken are un parcurs demn de filmele SF în ediţia actuală a Cupei Germaniei. Rând pe rând, Karlsruher, Bayern şi Frankfurt au fost eliminate de revelaţia Cupei, iar acum a venit şi rândul lui Mochengladbach. 

În partida de marţi, Mochengladbach a deschis scorul prin Hack, în minutul 8, dar gazdele au egalat imediat după, prin Naifi, în minutul 11.

Golul victoriei a venit în minutul 90+3, prin Brunker, care a declanşat nebunia la Saarbrucken. Mochengladbach a avut o posesie de nu mai puţin de 73%!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri