Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

O echipă emblematică a fotbalului românesc va beneficia de un stadion modern. Se demolează vechea construcţie

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21313156/1/arg.jpg

Fanii lui FC Argeş au motive de bucurie. Se demolează vechea arenă ”Nicolae Dobrin”. Procesul este estimat la 6 luni.

Primăria a anunţat că suma pentru demolare este de 4.563.096,33 de lei. Pe vechea locaţie se va ridica o arenă modernă, la standarde UEFA, ce va avea capacitatea de de 15.200 de locuri.

Finalizarea lucrărilor este estimată pentru anul 2026.

”În perioada următoare va începe demolarea vechiului stadion ,,Nicolae Dobrin”

Astăzi, 12 septembrie 2023, reprezentanţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului au semnat contractul de ,,Desfiinţare imobil Sportiv Nicolae Dobrin din strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Piteşti”, în vederea realizării, pe acelaşi amplasament, a obiectivului de investiţii ,,Construire Stadion Nicolae Dobrin, strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Piteşti”.

Executantul este Asocierea Hyatt Development 2011 Pro Fortuna Construct, reprezentată prin Lider de asociere Hyatt Development 2011.
Valoarea contractului este de 4 563 096,33 lei, iar durata execuţiei contractului de demolare este de 6 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor”
, este comunicatul postat de Primăria Municipiului Piteşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele