Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21575417/1/far.jpg

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra minim 5-6 jucători din sezonul viitor.

După Louis Munteanu, încă un fotbalist de la trupa lui Gică Hagi este pe lista lui Gigi Becali. David Kiki, fundaşul în vârstă de 30 de ani al constănţenilor, este urmărit atent de patronul FCSB-ului.

Gică Hagi nu vrea să renunţe la fotbalistul din Benin. Impresarul lui Kiki a anunţat că Farul vrea să îi ofere un nou contract, ce include dublarea salariului.

 

”Cert e în acest moment că Farul i-a făcut o ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual. Băiatul n-a luat încă o decizie. Şi nici nu va lua înainte de sfârşitul campionatului.

Îşi face treaba liniştit până la capăt, după care vom hotărî împreună ce face în continuare. Sigur, ar fi putut semna oriunde din iarnă, fiind în ultimele şase luni de contract, dar i-am promis lui Hagi că nu discutăm nimic, nicăieri, înainte să se termine sezonul.

Kiki are cota actuală şi datorită muncii lui, dar şi expunerii pe care i-a oferit-o Farul. Prin urmare, e o formă de respect pentru club, pentru colegi, pentru staff să se focuseze deocamdată pe atingerea obiectivului actual. Apoi, e timp pentru toate”.
a spus impresarul lui Kiki, Mihai Joiţa, pentru cei de la sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele