Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Ofertă pentru Vinicius! Clubul pregătit să ofere 150 de milione pentru starul brazilian

La Liga Publicat de Vlad Militaru pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

Vinicius Jr. a fost protagonistul finalei din Supercupa Spaniei, unde Real Madrid s-a impus cu 4-1 în faţa Barcelonei.

Starul madrilenilor a avut parte de o seară de vis la Riad, unde s-a "distrat" cu apărarea catalanilor şi a reuşit un hatt-trick de zile mari în mai puţin de 40 de minute. Brazilianul a marcat de două ori în doar trei minute, şi a transformat un penalty obţinut tot de el.

Vinicius, transferul ideal pentru "diavolii roşii"

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21462851/4/vinicius.jpg

În urma prestaţiei din ultimul meci, oficialii lui Manchester United sunt gata "să bage mâna în buzunar" şi să îl cumpere pe Vinicius. Potrivit sport.es, conducerea de pe "Old Trafford" ar fi dispusă să platească 150.000.000 de euro pentru atacantul Realului.

Spaniolii susţin că preşedintele "Los Blancos", Florentino Perez, ar fi încântat să îl vândă pe brazilian, banii încasaţi urmând să fie folosiţi pentru transferul lui Kylian Mbappe.

Performanţă importantă reuşită de Vinicius în "El Clasico"

În partida din Supercupa Spaniei, Vinicius a reuşit o performanţă remarcabilă. Starul lui Real Madrid a devenit al 16-lea jucător din istorie care a înscris de trei ori într-un El "Clasico."

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele