Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Omul de bază a lui Liverpool a fost operat la umăr. Klopp a oferit ultimele detalii despre starea jucătorului. ”Începe convalescenţa”

Liverpool Publicat pe 25 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21360253/1/profimedia-0806804455.jpg

Fundaşul scoţian al echipei Liverpool, Andy Robertson, a fost operat cu succes la umărul drept, a anunţat miercuri tehnicianul Jurgen Klopp, potrivit AFP.

Robertson, în vârstă de 29 de ani, s-a accidentat în data de 12 octombrie, la meciul naţionalei Scoţiei cu Spania, scor 0-2, din preliminariile Euro 2024.

“El a fost operat şi totul a decurs bine, pe cât de bine posibil. Începe convalescenţa”, a spus Klopp, care nu a precizat cât va fi indisponibil fotbalistul.

Alexander-Arnold, la un pas de o tragedie cu o zi înainte de meciul cu Everton

Fotbalistul echipei Liverpool, Trent Alexander-Arnold, a fost la un pas de o tragedie, vineri dimineaţă, când din cauza vântului puternic un stâlp de electricitate s-a izbit în prăbuşire de o maşină din faţa sa, relatează presa engleză.

Stâlpul a fost smuls în timpul furtunii Babet şi s-a izbit de un BMW X5, maşina din faţa Range Roverului care era condus de fotbalist.

Alexander-Arnold a apăsat pe frână, însă maşina sa tot a ajuns să se ciocnească de BMW. Atât el, cât şi şoferul celeilalte maşini au scăpat nevătămaţi.

Incidentul a avut loc în apropiere de Knutsford, Cheshire.

Sâmbătă, Alexander-Arnold a fost integralist în partida Liverpool – Everton, scor 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele