Ultima oră
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate

Parchetul va face apel în cazul condamnării lui Dani Alves pentru viol

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21510137/1/mzymagfzad01otlknjbhy2nknte1n2nkmgqzzdhlytdmnda2njbiyg-thumb.jpg

Parchetul va face apel în cazul condamnării lui Dani Alves, fost star al echipelor FC Barcelona şi PSG, în încercarea de a obţine o pedeapsă mai mare, relatează AFP.

Fostul jucător, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 22 februarie de un tribunal din Barcelona la patru ani şi jumătate de închisoare şi la plata a 150.000 de euro către victimă pentru violul care a avut loc în decembrie 2022 într-un club de noapte.

Procurorul ceruse nouă ani de închisoare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri