Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Patru staruri de la PSG, suspendate pentru scandări homofobe

PSG Publicat pe 6 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21337830/1/psg.jpg

Jucătorii echipei Paris Saint-Germain, Randal Kolo Muani, Ousmane Dembele, Achraf Hakimi şi Layvin Kurzawa, au primit suspendări de un meci pentru rolul lor în scandări homofobe, a anunţat joi Liga franceză, potrivit Reuters.

"Suspendaţi pentru un meci, decizie cu suspendare. Sancţiunea intră în vigoare începând de marţi, 10 octombrie", este decizia Ligii.

În timpul meciului din Ligue 1 de luna trecută cu Olympique Marseille, disputat pe Parc des Princes, fanii echipei PSG au fost auziţi bucurându-se cu scandări homofobe la adresa celor de la Marseille, iar unele relatări au indicat că au fost implicaţi şi jucătorii PSG.

Liga a mai decis să închidă tribuna Auteuil de pe Parc des Princes pentru două meciuri, dintre care unul reprezintă pedeapsă cu suspendare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele