Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

PCH, pe aceeşi linie cu Cortacero: "Salutăm aceste decizii!". Cele patru direcţii trasate noilor investitori de fanii din Programul DDB

Superliga Publicat pe 17 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19454092/1/pch.jpg


Primele decizii luate de Pablo Cortacero şi colaboratorii săi la Dinamo sunt pe placul fanilor din Programul DDB. Luni seară, PCH a ieşit cu un mesaj apreciativ la adresa noilor investitori spanioli.
 
Mutarea echipei pe Arena Naţională, înscrierea formaţiei a doua în Liga 3 şi prelungirea contractului lui Gigi Mulţescu sunt hotărâri pe care ultraşii le aprobă în unanimitate: "SALUTĂM DECIZIILE ANUNŢATE ASTĂZI DE FC DINAMO BUCUREŞTI!
 
- Vom juca meciurile de acasă pe Arena Naţională. Ne-am dorit acest lucru.
Când se vor ridica restricţiile, vom arata ce înseamnă prezenţa câinilor pe un stadion fără pistă.
 
- S-a reînfiinţat echipa a doua a lui Dinamo. Cele mai bune rezultate le-am avut atunci când aveam şi echipa a doua, unde tinerii se puteau căli în meciuri tari.
 
- Confirmarea lui Gigi Mulţescu. Dincolo de valoarea lui nea Gigi ca antrenor, gestul acesta reprezintă o recunoaştere a meritelor sale în salvarea de la retrogradare şi în restabilirea atmosferei din vestiar.
Să nu uităm că Gigi Mulţescu a acceptat să preia Dinamo într-o situaţie în care niciun antrenor nu ar fi venit.
 
Suntem convinşi că pe aceeaşi linie a veştilor bune vor veni în curând şi ştirile despre transferuri importante de jucători", e prima parte a mesajului fanilor.

Patru direcţii trasate de Program DDB

Suporterii care au salvat clubul în cea mai grea perioadă a existenţei lui mută acum atenţia spre viitor. Vor stadion nou în Ştefan cel Mare, de preferat fără pistă, punerea accentului pe creşterea juniorilor, performanţă pe plan sportiv, dar şi dezvoltarea programului de socios DDB: "Reamintim cele 4 obiective ale Programului DDB prin care vom sprijini Clubul Dinamo:
 
1. STADION nou fără pistă. Echipa DDB va avea zilele acestea o altă întâlnire cu reprezentanţii CNI.
2. Dezvoltarea ACADEMIEI DINAMO
3. Ridicarea şi readucerea lui Dinamo acolo unde îi este locul, acolo unde este PERFORMANŢA.
4. Creşterea comunităţii SOCIOS prin www.programddb.ro
 
Un club care are o comunitate socios puternică, are şansa să devină un club de nivel european. Cotizaţia este de 48€/an, cu posibilitatea de a plăti în 6 rate de câte 8€, adică 40 de lei la fiecare două luni", mai transmit fanii.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele