Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Pedeapsă teribilă! 6 luni de închisoare cu executare pentru un suporter care a intrat pe teren la Marseille - Nice

Ligue 1 Publicat pe 23 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20648400/1/profimedia-0672146269.jpg

Un suporter care a intrat pe teren la meciul Olympique Marseille - Nice, disputat, duminică, în campionatul Franţei, şi a marcat un gol a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, informează AFP.

Avocatul său intenţionează să sesizeze un judecător de aplicare a pedepselor pentru a transforma închisoarea fermă de şase luni în ore de muncă în folosul comunităţii sau în amendă penală.

Inculpatul, un turc în vârstă de 21 de ani, a fost condamnat conform procedurii de recunoaştere prealabilă a vinovăţiei (a pleda vinovat) la ieşirea din arestul poliţiei.

Instanţa l-a condamnat şi la o interdicţie de trei ani pe stadioane. Tânărul a spus că nu a mai fost niciodată pe stadion înainte de acest meci.

Marseille a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Nice, în etapa a XXIX-a a Ligue 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele