Ultima oră
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"

Pericol la Real Madrid: Jovic, suspect de infectare cu COVID-19!

La Liga Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19415226/1/luka-jovic.jpg

 
Luka Jovic, atacantul de 22 de ani al celor de la Real Madrid, nu s-a antrenat în ultimele două zile alături de colegii săi şi a fost trimis în izolare, după ce au apărut zvonuri privind o posibilă infectare cu COVID-19.
 
Informaţia a fost lansată în cadrul emisiunii spaniole El Chiringuito, iar sursa problemelor e legată de faptul că Jovic a intrat în contact cu un prieten infectat cu COVID-19 în timpul izolării în Serbia. Conform Marca, Jovic a fost ţinut departe de colegii săi, nu s-a antrenat cu echipa în ultimele două zile, iar primul test a ieşit, totuşi, negativ.
 
Acum, Jovic e aşteptat să facă al doilea test, care, odată ieşit negativ, i-ar putea perimite să revină la antrenamente alături de colegii săi.
 
În orice caz, Realul şi Zidane nu sunt foarte afectaţi de absenţa atacantului sârb. Jovic e rezerva lui Benzema, a jucat puţin în acest sezon şi a strâns două goluri şi două pase decisive în 25 de partide.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele