Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

Pericol la Real Madrid: Jovic, suspect de infectare cu COVID-19!

La Liga Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19415226/1/luka-jovic.jpg

 
Luka Jovic, atacantul de 22 de ani al celor de la Real Madrid, nu s-a antrenat în ultimele două zile alături de colegii săi şi a fost trimis în izolare, după ce au apărut zvonuri privind o posibilă infectare cu COVID-19.
 
Informaţia a fost lansată în cadrul emisiunii spaniole El Chiringuito, iar sursa problemelor e legată de faptul că Jovic a intrat în contact cu un prieten infectat cu COVID-19 în timpul izolării în Serbia. Conform Marca, Jovic a fost ţinut departe de colegii săi, nu s-a antrenat cu echipa în ultimele două zile, iar primul test a ieşit, totuşi, negativ.
 
Acum, Jovic e aşteptat să facă al doilea test, care, odată ieşit negativ, i-ar putea perimite să revină la antrenamente alături de colegii săi.
 
În orice caz, Realul şi Zidane nu sunt foarte afectaţi de absenţa atacantului sârb. Jovic e rezerva lui Benzema, a jucat puţin în acest sezon şi a strâns două goluri şi două pase decisive în 25 de partide.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele