Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV

Peste 570 de gimnaşti, inclusiv din România, la Campionatul European de la Munchen

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20772630/1/gimn.jpg

Forul european de gimnastică a anunţat programul şi tragerea la sorţi ale Campionatului European de la Munchen, între 11-14 august la feminin, respectiv 18-21 august la masculin. Peste 570 de gimnaşti, inclusiv din România, vor participa în cele două competiţii.

UEG a anunţat 574 de gimnaşti, în total, la cele două competiţii, care prevăd şi concursul pe echipe, în afara finalelor individuale de seniori şi juniori.

Potrivit tragerii la sorţi, în competiţia feminină vor participa 277 de sportive (150 senioare şi 127 junioare), reprezentând 37 de ţări. România a fost repartizată în subdiviziunea 3, alături de Norvegia, Danemarca, Ucraina, Elveţia, Slovenia, Islanda, Grupa Mixtă 2, iar gimnastele tricolorele vor debuta la sărituri.

La junioare, România va evolua în subdiviziunea 1, alături de Franţa, Israel, Germania, Danemarca, Bulgaria, Irlanda, Spania (debut la paralele).

În competiţia masculină s-au înscris 288 de gimnaşti (153 seniori şi 135 juniori), din 38 de ţări.

România a fost repartizată în subdiviziunea 2, împreună cu Belgia, Franţa, Austria, Georgia, Olanda, Finlanda, Turcia, Lituania, Portugalia, Suedia şi Norvegia (debut la paralele).

La juniori, tricolorii vor evolua tot în subdiviziunea 2, alături de Azerbaidjan, Austria, Luxemburg, Turcia, Portugalia, Armenia, Croaţia, Franţa, Lituania, Spania şi Ungaria (debut la bară fixă).

Campionatul European din 2022, de la Munchen, reprezintă şi un criteriu de calificare pentru următoarea ediţie a Campionatului Mondial de seniori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele