Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Petrolul Ploieşti a renunţat la serviciile unui atacant

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 31 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21447260/1/petrovic.png

Zoran Petrovic nu mai este atacantul celor de la Petrolul. Conducerea a ajuns la un acord cu muntenegreanul, cu privire la rezilierea amiabilă a contractului.

Petrovic a bifat 10 meciuri în Superliga şi a reuşit un gol, în poarta lui Dinamo.

”Atacantul muntenegrean făcea parte din lotul echipei noastre din vara acestui an, bifând 10 apariţii în Superliga, cu un gol marcat în confruntarea cu Dinamo, şi o prezenţă în Cupa României”, este comunicatul prahovenilor.

Fost internaţional ”U21” al ţării sale, ”Zoki” este un atacant central de meserie, dar poate evolua atât în banda dreaptă, cât şi pe alte poziţii ale compartimentului ofensiv.

Petrovic a evoluat în primii ani ai carierei sale pentru Mladost Podgorica, formaţie cu care, la vârsta de 19 ani, cucerea primul său titlul în Muntenegru, trecându-şi, totodată, în palmares, şi două Cupe ale ţării sale (2015 şi 2018).

Pentru Mladost a disputat 109 partide şi a marcat 29 de goluri, inclusiv în cupele europene, iar vara lui 2019 s-a transferat în prima ligă din Cehia, la FK Jablonec.

S-a întors în Muntenegru în 2020, la FK Iskra, pentru ca în ultimele două sezoane să joace pentru Buducnost Podgorica (28 meciuri/8 goluri în ediţia 2021-2022; 29 meciuri /7 goluri în ediţia 2022-2023), formaţie cu care, pe lângă titlul din acest an, a câştigat şi Cupa Muntenegrului, în 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri