Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Planul de viitor a lui Radu Drăguşin. ”Eu asta mi-aş dori. Sună foarte bine!”

Stranieri Publicat pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21524330/1/profimedia-0855544937.jpg

Florin Manea a vorbit despre planurile de viitor ale lui Radu Drăguşin şi a dezvăluit că fundaşul ar vrea să îşi deschidă o academie de fotbal.

Radu Drăguşin a jucat al patrule meci pentru Tottenham, de când s-a transferat în acestă iarnă de la Genoa, dar de acestă dată a fost pe teren aproape o repriză întreagă. Fundaşul a avut o prestaţie solidă în faţa lui Aston Villa şi a fost lăudat de fanii echipei londoneze.

Agentul jucătorului, Florin Manea, a dezvăluit că mutarea la Spurs i-a adus multe beneficii lui Drăguşin, dar jucătorul de 22 de ani vrea să dea şi înapoi din tot ceea ce a promit de-a lungul carierei şi are un plan ambiţios. Fundaşul ar vrea să îşi deschidă o academie de fotbal.

“Îi cere de mult lumea autografe. Am dat o grămadă de tricouri doar eu. Stabilim să facem ceva şi pentru copii români din zonă. Sunt foarte multe cluburi de copii. O să îl duc să se vadă cu ei, să îl cunoască.

Cred că toţi ar trebui să fim mândri, să îl susţinem în acest parcurs pe care îl are. Ne face cinste. Uşor-uşor o să încercăm să dăm şi înapoi din ceea ce primim. Radu are planuri să facă ceva.

Chiar am avut o întâlnire cu cineva, care să ne ajută să facem în lucrurile astea. Vrea să investească timp în lucrurile pe care îl pasionează şi atunci, probabil, vom apărea cu nişte lucruri.

Ne-am dori o academie în viitor, mai ales pentru el. Aş vrea să fac asta, dar deocamdată trebuie să ne cimentăm situaţia aici. Apoi putem să ne gândim şi la alte lucruri.

Deocamdată, singurul lucru pe care îl are în minte este să joace bine, meci de meci. Să prindă cât mai multe minute”, a spus Florin Manea, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele