Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

”Poate să treacă de grupe”. Selecţionerul Irlandei de Nord, previziuni foarte optimiste pentru naţionala României

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21533763/1/neil.jpg

Echipa naţională a României a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

Selecţionerul Irlandei de Nord, Michael O'Neill, a declarat că este foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi şi a punctat că aceştia au reuşit să îşi blocheze adversarii.

Michael O'Neill consideră că ”tricolorii” au toate atuurile să treacă de grupele Campionatului European de la vară.

”Cred că ne-a descurcat bine, Coman este un fotbalist foarte bun, Conor a jucat foarte bine defensiv în faţa lui. Am simţit că am avut în faţă o echipă puternică. A fost important pentru noi că am reuşit să îl oprim în primul rând pe Stanciu, care este în mod special un jucător care face diferenţa. 

De câte ori am jucat cu România în trecut mereu au avut unul, doi jucători excepţionali. L-am văzut şi pe Hagi care a intrat şi care clar are şi el potenţial să facă diferenţa, dar ne-am descurcat bine.
 
Având în vedere că şi locul trei se califică, România va merge la Euro şi cred că poate să treacă de grupe în această competiţie”, a spus selecţionerul nord-irlandez.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri