Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Poli Iaşi, al doilea transfer al zilei! Moldovenii şi-au adus mijlocaş din Germania

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 4 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21450909/1/profimedia-0735436266.jpg

Mijlocaşul german Hamza Saghiri, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract cu clubul Poli Iaşi, a anunţat gruparea moldoveană.

Format la academia celor de la Aachen, Hamza vine de la Viktoria Koln, din liga a treia din Germania.
 
Tot joi, Poli Iaşi a anunţat transferul jucătorului Rachid Bouhenna, care a mai jucat la FCSB şi CFR Cluj.
 
Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franţa). A evoluat, la începutul carierei, pentru CS Sedan (Franţa), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franţa), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an şi a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018.
 
A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoţia), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În 2021, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-şi în palmares titlul de campion al României, iar în 2022 a jucat pentru FCSB.
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele