Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Portarul celor de la Mioveni rămâne optimist cu privire la şansele echipei de a se salva de la retrogradare. ”Cred, sigur că da!”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20909999/1/popescu.jpg

Farul Constanţa a învins greu, pe teren propriu, formaţia de pe ultimul loc din Superligă, CS Mioveni, scor 2-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 28, iar oaspeţii au egalat în minutul 37, pe contraatac, Carnat înscriind golul echipei din Mioveni.Golul victoriei gazdelor a venit în minutul 85, când Torje i-a pasat lui Robert Moldoveanu şi acesta a înscris.

Deşi au doar 8 puncte în clasament, portarul Iustin Popescu este optimist cu privire la şansele de salvare de la retrogradare.

”Nu contează cine este antrenor, noi trebuie să ne facem jocul. Să încercăm să creştem, să jucăm un fotbal de calitate. Mai este mult de jucat, nu ne pierdem speranţa. Degeaba jucăm bine, dacă nu acumulăm puncte. Dar încercăm, astăzi am arătat bine.

Ne aşteaptă un meci de Cupă, trebuie să câştigăm, apoi va veni meciul cu CFR şi după va veni pauza, cred că ne va pica bine.

(n.r. şansele echipei de a se salva de la retrogradare) Ce să fac? Poate sunt nebun, dar cred! Cred, sigur că da!”
a declarat portarul celor de la Mioveni după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele