Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Pregătesc primul transfer al verii. Liverpool monitorizează un coleg de-al lui Florin Andone, de la Brighton

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20021651/1/white.jpg

Liverpool are mari probleme în defensivă, compartiment măcinat de accidentări. Infirmeria este plină: Van Djik, Gomez şi Matip fiind indisponibili pentru o bună perioadă de timp.

”Cormoranii” i-au transferat pe ultima sută de metri a perioadei de mercato pe Ozan Kabak (20 de ani), de la Schalke 04 şi pe Ben Davies (25 de ani), care e venit din Championship, de la Preston.

Cei de la Echo scriu că Jurgen Klopp îl doreşte pe un coleg de-al lui Florin Andone. Este vorba de Ben White, care a impresionat în acest sezon în defensiva lui Brighton, formaţie ce luptă pentru salvarea de la retrogradare.

White este format la academia de juniori a celor de la Southampton, iar din 2015 s-a transferat la Brighton, unde cota de piaţă i-a explodat, în prezent fiind de 22 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele