Ultima oră
Istvan Kovacs va arbitra finala Ligii Europa. Este al doilea meci pentru un trofeu continental din cariera centralului Istvan Kovacs va arbitra finala Ligii Europa. Este al doilea meci pentru un trofeu continental din cariera centralului
Val de plecări de la FCU Craiova după retrogradare. ”Mulţumim pentru efortul depus” Val de plecări de la FCU Craiova după retrogradare. ”Mulţumim pentru efortul depus”
Adversarii României din primul tur al calificărilor pentru Euro U17 2025 Adversarii României din primul tur al calificărilor pentru Euro U17 2025
MM Stoica a anunţat ce atacant monitorizează FCSB. ”Să vină doar împrumut” MM Stoica a anunţat ce atacant monitorizează FCSB. ”Să vină doar împrumut”
Invitaţi surpriză şi preţ unic de intrare la Muzeul Fotbalului Invitaţi surpriză şi preţ unic de intrare la Muzeul Fotbalului
Golgheterul Corvinului face pasul către Superliga! S-a înţeles cu o echipă cu pretenţii Golgheterul Corvinului face pasul către Superliga! S-a înţeles cu o echipă cu pretenţii

VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21574453/2/profimedia-0868619686.jpg

Tottenham Hotspur a pierdut pe teren propriu, scor 2-3, în faţa grupării Arsenal Londra, într-un meci al etapei a 35-a din Premier League.

Arsenal a condus cu 3-0 pe Tottenham, la finalul primei reprize, după ce „tunarii” au controlat autoritar jocul. Hojbjerg a deschis scorul cu un autogol în minutul 15, apoi Bukayo Saka a făcut 2-0 în minutul 27, pentru ca scorul pauzei să fie fixat  de Kai Havertz, în minutul 38. În această primă parte gazdele au avut o bară, la lovitura de cap a lui Cristian Romero, din minutul 21, şi un gol al lui Micky van de Ven anulat pentru ofsaid, în minutul 22.

Tottenham a încercat o revenire în repriza secundă, mai întâi a marcat Cristian Romero, în minutul 64, pentru 1-3, iar în minutul 87 Son Heung-Min a transformat un penalti, dictat la un fault al lui Declan Rice asupra lui Ben Davies. 3-2 pentru Arsenal a fost şi scorul final al meciului. La gazde, fundaşul român Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată.

Într-un alt meci al etapei, Bournemouth a dispus cu 3-0 de Brighton, prin golurile marcate de Senesi (min. 13), Enes Unal (min. 52) şi Justin Kluivert (min. 87).

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele