Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Preşedintele lui Poli Iaşi a reacţionat după anunţul lui Leo Grozavu. ”Vom încerca să gestionăm aceste lucruri”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 14 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21423730/1/acsm-politehnica-iasi-afc-uta-arad-superliga-superbet-08-12-2023-1.jpg

Universitatea Craiova - Poli Iaşi, meci contând pentru etapa a 20-a din Superliga României, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, sâmbătă, de la ora 17:00, şi online de către platforma www.primaplay.ro, locul unde se văd toate jocurile din Superliga României şi cele mai importante dueluri din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live-video & text cele mai interesante faze ale întâlnirii, cum ar fi golurile, paradele spectaculoase sau deciziile VAR.

Deşi situaţia în clasament nu e rea, Leo Grozavu a dezvăluit că va pleca, dacă nu se vor face investiţii la echipă.

Preşedintele lui Poli, Cornel Şfaiţer a reacţionat prompt şi a anunţat că va discuta cu antrenorul şi a dat asigurări că nu va pleca.

Oficialul moldovenilor a conformat că sunt întârzieri salariale la Poli Iaşi, dar nu e ceva grav.

 

”Am ascultat şi eu conferinţa. Merg la Iaşi chiar acum să am o discuţie cu dânsul. (n.r. Sunt probleme cu banii la Iaşi?) Este acum perioada asta cu ceva întârzieri, dar băieţii sunt în regulă. Vom încerca să gestionăm acest lucruri. Nu sunt şanse ca Leo să plece.

 (n.r. Este Leo Grozavu supărat şi din cauză că aţi vândut cel mai bun jucător?) Niciun antrenor nu poate fi fericit în momentul în care pierde un jucător de valoare. Vom aduce în iarnă un alt jucător brazilian”, a declarat Şfaiţer, pentru Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele