Ultima oră
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”
AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj

Primul tun financiar dat de Dan Şucu la Rapid! Rrahmani, la un gigant din Premier League cu Champions League în palmares

Superliga Publicat pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21521790/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Albion Rrahmani este omul momentului la Rapid şi în Superligă. Atacantul marchează la foc automat şi are cifre remarcabile în campionatul nostru. În acest context, jucătorul a dat de înţeles în trecut că vrea să facă următorul pas în carieră. 

În această toamnă, Albion Rrahmani a fost pentru prima dată titular în naţionala echipei din Kosovo. Totuşi, o seară specială s-a trasformat într-un adevărat coşmar pentru atacantul celor de la Rapid. 

Albion Rrahmani s-a accidentat în a doua parte a meciului şi a fost scos de pe teren cu targa, după ce nu a mai putut să continue meciul. Atacantul Rapidului a suferit o fractură la nivelul gleznei şi a stat mai multe luni în afara terenului. 

Totuşi, accidentarea nu l-a ţinut pe loc, iar jucătorul a revenit şi a marcat din nou goluri pentru echipa lui Bergodi. În acest context, atacantul este în vizorul altor echipe din Europa, iar jucătorul de la Rapid ar putea ajunge la o forţă din Premier League. 

Aston Villa, echipă care a avut un sezon incredibil până acum şi care se bate pentru Champions League, fiind pe 4 în Anglia, ar fi interesată de serviciile jucătorului din Superligă, potrivit Fanatik. 

Rrahmani, la un gigant din Premier League cu Champions League în palmares

”Interes mare pentru Rrahmani din partea lui Aston Villa. Din sursele noastre, Aston Villa se interesează de Rrahmani, un jucător pe profilul lui Unai Emery. Pentru mine, este cel mai bun jucător. Poate să joace în Vest fără probleme”, a anunţat sursa citată.

În vara lui 2023, Albion Rrahmani a ajuns la Rapid pentru suma de 600 de mii de euro, de la FC Ballkani. 

Potrivit transfermarkt.de, jucătorul din Kosovo este cotat în acest moment la 1.400.000 de euro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele