Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

PSG, distrusă după umilinţa cu Newcastle: ”E nesimţire mare, pe bani mulţi face fiecare ce vrea!”. VIDEO EXCLUSIV

PSG Publicat pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21336641/2/profimedia-0811024072.jpg

PSG a fost umilită în deplasare de Newcastle, scor 4-1, iar prestaţia jalnică a parizienilor din etapa a doua a grupelor Champions League a fost taxată pe măsură.

Fostul portar Răzvan Pleşca a răbufnit la adresa starurilor parizienilor. Pleşca a spus lucrurilor pe nume, subliniind că ce se petrece la PSG reprezintă o bătaie de joc pe foarte mulţi bani, în care fiecare jucător face ce vrea el.

Critici realiste pentru vedetele de la PSG

”Nu e ok Donnarumma! A ieşit atunci jucătorul turneului la EURO pentru că a apărat multe penalty-uri. Nu îl văd printre cei mai buni trei portari din lume.

E nesimţire mare la PSG! Pe bani mulţi face fiecare ce vrea. Mbappe dacă vrea să se antreneze bine, dacă nu nici n-a făcut pregătirea de vară.

Au făcut egal 0-0 la penultima clasată, la Clermont, după două ore erau la un meci de box la Paris, râdeau...”, a tunat Răzvan Pleşca în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Şi George Galamaz, fost fundaş central, si-a exprimat opinia în asentiment cu Răzvan Pleşca.

”Ce spui tu este adevărat. Până la urmă PSG a fost construită pentru astfel de meciuri. Pentru astfel de meciuri a fost construit acest conglomerat internaţional.

Dar se vede clar că lucrurile nu sunt în regulă acolo şi fiecare face ce vrea. Şi din exemplele pe care le-a dat Răzvan, e clar că nu există profesionalism acolo.

Avem exemple şi la noi în ţară. Când fiecare face ce vrea, e clar că nu funcţionează! Se ajunge la astfel de rezultat şi la astfel de evoluţie.”, a adăugat şi George Galamaz.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele