Ultima oră
CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, Debrecen şi FTC Budapesta, la un turneu amical în Oradea de handbal feminin CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, Debrecen şi FTC Budapesta, la un turneu amical în Oradea de handbal feminin
Irina Bara, eliminată dramatic în optimile Winners Open! Românca a capitulat după un meci de peste trei ore Irina Bara, eliminată dramatic în optimile Winners Open! Românca a capitulat după un meci de peste trei ore
JO, baschet | SUA - Franţa, în finala competiţiei masculine JO, baschet | SUA - Franţa, în finala competiţiei masculine
Unirea Constanţa – Hermannstadt, joi, de la ora 17.30, în direct pe Look Sport+. Sibiul caută 3 puncte pe litoral
Unirea Constanţa – Hermannstadt, joi, de la ora 17.30, în direct pe Look Sport+. Sibiul caută 3 puncte pe litoral
VIDEO | Răspunsul ferm al lui Marius Şumudică pentru criticii CFR-ului: ”Celelalte echipe marţea şi miercurea se uită la televizor” VIDEO | Răspunsul ferm al lui Marius Şumudică pentru criticii CFR-ului: ”Celelalte echipe marţea şi miercurea se uită la televizor”
VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv” VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv”

Radu Banciu scoate catalogul. O nouă emisiune îi face să tremure pe oamenii din fotbal. "Notele lui Banciu", în fiecare luni, pe Look Sport+, după meciul serii

Fotbal Publicat pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19944491/1/a2.jpg

O nouă emisiune debutează astăzi pe Look Sport+, cu Radu Banciu în centrul atenţiei. „Notele lui Banciu” se numeşte noul format, care va fi difuzat luni seara, imediat după emisiunea de analiză sportivă, „Fotbal Look”.

Este un concept nou pentru emisiunile de sport din România, în care Radu Banciu va oferi note principalelor personaje din sport, în săptămâna care a trecut.

Cei mai mari sportivi, antrenori sau conducători nu vor scăpa de analiza riguroasă a lui Radu Banciu şi de calificativele sale.

Emisiunea „Notele lui Banciu” va fi difuzată în fiecare luni seara, pe Look Sport +.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele