Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Rămăşiţele lui Diego Maradona ar putea ajunge într-un mausoleu la Buenos Aires

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21578842/1/maradona.jpg

Copiii legendei fotbalului argentinian Diego Maradona au cerut instanţei să mute rămăşiţele tatălui lor dintr-un cimitir privat într-un mausoleu din capitala Argentinei, a declarat miercuri o sursă judiciară.

Diego Maradona a fost înmormântat, în anul 2020, într-un cimitir privat din Bella Vista, în suburbiile capitalei Buenos Aires. Solicitarea copiilor lui Maradona a fost făcută „pentru ca toţi argentinienii şi cetăţenii lumii să-i poată aduce un omagiu celui care a fost cel mai mare idol al Argentinei”.

Mausoleul în care moştenitorii fostului fotbalist vor să mute rămăşiţele tatălui lor este situat în cartierul Puerto Madero, în apropierea centrului capitalei Buenos Aires.

Petiţia care urmăreşte „să permită exhumarea rămăşiţelor şi transferul acestora în condiţii suficiente de securitate şi confidenţialitate” a fost semnată de fiicele lui Diego, Dalma, Giannina şi Jana, precum şi de fosta parteneră a acestuia, Veronica Ojeda.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri