Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Răspunul lui Ciprian Marica după "bomba" lansată de Gigi Becali: "E posibil"

Farul Constanta Publicat pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21484446/2/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-5-02-2024.jpg

Gigi Becali vrea să îl aducă pe Louis Munteanu de la Farul şi l-a sunat pe Gică Hagi pentru a-i propune mutarea.

Farul şi FCSB au remizat luni, scor 1-1, iar după meciul care a închis etapa în Superliga, Gigi Becali a dezvăluit că ar vrea să îl aducă pe Louis Munteanu la FCSB, dar nu fără aprobarea lui Gică Hagi.

Reacţia lui Marica despre un posibil transfer

Louis Munteanu a plecat de la formaţia lui Gheorghe Hagi la Fiorentina în 2020, apoi s-a întors sub formă de împrumut în 2022. Ciprian Marica a vorbit despre un posibil transfer al atacantului în vârstă de 21 de ani la FCSB:

„Interesantă mutare. Adevărul e că puştiul creşte de la meci la meci şi are evoluţii bune. Nu am mai avut un vârf de pătrundere, care să ceară mingea în adâncime de mult. Mi se pare inteligentă declaraţia domnului Becali, acum nu ştiu cât de fezabilă este.

Nu am apucat să avem o poziţie. E la cald. Poziţia noastră e că azi e imposibil acest transfer. Pentru că, în primul rând, el e sub formă de împrumut de la Fiorentina. Nu avem nici măcar posibilitatea de a îl împrumuta mai departe. Opţiunea asta nu există în contract.

(n.r. – nici dacă vă pune Gigi Becali 10.000.000 euro pe masă, nu aţi putea să îl daţi?) Nu, fără acceptul Fiorentinei nu. (n.r. – şi dacă Fiorentina v-ar da acceptul?) E cu totul altceva. Eu spun ce e astăzi. Nu putem să îl împrumutăm mai departe. Doar din vară e posibil. Nu e posibil să facem aşa ceva acum, nu avem opţiunea asta în contract, nici dacă domnul Becali ne-ar da 10.000.000”, a declarat Ciprian Marica, conform Fanatik.ro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele