Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit când va mai merge la stadion. "Fac şi propagandă" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a dezvăluit când va mai merge la stadion. "Fac şi propagandă" | VIDEO EXCLUSIV
Dan Şucu mai are de învăţat până să ajungă ca Gigi Becali: „Poate să cheltuie 25-30 de milioane până să înveţe” | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu mai are de învăţat până să ajungă ca Gigi Becali: „Poate să cheltuie 25-30 de milioane până să înveţe” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali nu a avut milă! Finanţatorul de la FCSB şi-a bătut joc de un fost jucător al Stelei! "O să îi fac zile negre" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali nu a avut milă! Finanţatorul de la FCSB şi-a bătut joc de un fost jucător al Stelei! "O să îi fac zile negre" | VIDEO EXCLUSIV
Costel Gâlcă nu a continuat la FCSB dintr-un motiv uluitor! "M-a înşelat" | VIDEO EXCLUSIV Costel Gâlcă nu a continuat la FCSB dintr-un motiv uluitor! "M-a înşelat" | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul lui Florinel Coman: „Nu m-am înţeles cu nimic! La revedere!” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul lui Florinel Coman: „Nu m-am înţeles cu nimic! La revedere!” | VIDEO EXCLUSIV
„Eu am proorocit. Şi dacă am proorocit, hai la revedere!” . Gigi Becali, sigur că va elimina o echipă mare din Europa în drumul spre grupele UCL | VIDEO EXCLUSIV „Eu am proorocit. Şi dacă am proorocit, hai la revedere!” . Gigi Becali, sigur că va elimina o echipă mare din Europa în drumul spre grupele UCL | VIDEO EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Dan Petrescu, revenire speculoasă în Superligă, dar nu la CFR Cluj

Superliga Publicat pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21550591/1/universitatea-craiova-cfr-cluj-superliga-superbet-11-02-2023-1.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

La conferinţa de presă, Adi Mutu a fost foarte supărat. Antrenorul a anunţat că se va gândi şi va lua o decizie dimineaţa. Miercuri dimineaţa, antrenorul a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Mutu susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă. 

Clubul Jeonbuk Hyundai Motors a anunţat, sâmbătă, despărţirea de tehnicianul Dan Petrescu. Fostul internaţional este liber de contract şi s-a spus că ar putea reveni la CFR.

Răsturnare de situaţie! Dan Petrescu, revenirea speculoasă în Superligă, dar nu la CFR Cluj

În presă s-a scris despre interesul lui Neluţu Varga pentru Dorinel Munteanu, dar şi varianta Dan Petrescu ar fi în continuare de luat în calcul. 

Totuşi, potrivit ProSport, o altă echipă din Superligă l-ar dori pe Dan Petrescu. Este vorba despre Rapid Bucureşti, care recent a fost umilită de CFR, iar Bergodi ar fi în corzi după o serie de rezultate slabe. Sursa menţionată susţine că schimbarea ar putea să se producă la finalul sezonului în Giuleşti. 

Ce a spus Mutu despre plecarea din Gruia

”Nu sunt şocat, ăsta este fotbalul! Unele lucruri nu le poţi explica. Cu atât mai mult mi s-a întărit decizia, că eu n-am putut trece peste meciul din Cupă. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Problema nu e ce s-a întâmplat pe Giuleşti, ci ce s-a întâmplat la Hunedoara.

CFR a avut o prestaţie solidă, dar şi Rapid a avut o prestaţie slabă. În campionat am fost mulţumit de echipă. În 10 etape, în campionat, eram pe primul loc aproape la toate capitolele. M-a surprins într-un mod neplăcut că n-am înţeles ce s-a întâmplat cu echipa la Hunedoara. Eu n-am putut trece peste acel rezultat din Cupă.

Nu cred că m-au sabotat jucătorii. Nu m-am gândit la asta, că nu este în mentalitatea mea. Noi am avut evoluţii bune în play-off contra Craiovei şi a lui Sepsi. După meciul din Cupă îmi era foarte greu să mă văd cu jucătorii.

M-am simţit trădat la acel meci de la Hunedoara. N-am avut nicio problemă cu jucătorii, atmosfera era ok înaintea meciului de la Hunedoara. Nu regret că am demisionat. Rezultatul din Cupă a rămas. Trebuie să am onoare şi să-mi dau demisia. Nu am regrete. Pentru mine s-a rupt ceva în timpul meciului la 3-0, la Hunedoara”, a spus Mutu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele