Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie în cazul lui Marius Croitoru! Decizia lui Valeriu Iftime

FC Botoșani Publicat de Emanoil Ursache pe 16 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20889927/1/fc-u-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-19-08-2022-2.jpg

Deşi a lăsat impresia, la un moment dat, că şi l-ar dori înapoi pe Marius Croitoru la FC Botoşani, Valeriu Iftime s-a răzgândit în privinţa tehnicianului pe care îl preferă pe banca formaţiei moldave.

Decizia patronului nu a venit pentru că şi-a schimbat impresia bună faţă de antrenorul care i-a adus cele mai bune rezultate, ci datorită ultimelor realizări bifate de actualul tehnician.

După eşecul umilitor de pe terenul lui Sepsi, 7-0 pentru covăsneni, Mihai Teja a reuşit să o facă pe FC Botoşani să fie neînvinsă în următoarele 3 etape: remiză 1-1 acasă cu ”U” Cluj, egal în deplasare cu Rapid la acelaşi scor şi victorie pe teren propriu, 1-0, cu FC ”U” Craiova.

Iftime, cucerit de discursul lui Teja

În acest context, chiar dacă nu este mulţumit total de jocul echipei sale, Valeriu Iftime a decis să îi acorde încredere în continuare lui Mihai Teja, pe care l-a lăudat şi i-a transmis că îl susţine din toată inima.

”La frica pe care am avut-o noi, la cum am plecat în ultimele şapte etape, să baţi Craiova, care nu e o echipă slabă, nu are antrenor, ce e drept, poate dacă avea, era altceva, în orice caz, mi-a plăcut mult Mihai de data asta.

Deşi, iar mă repet, m-a durut sufletul când văd că o echipă acasă ne presează. Au avut în prima repriză 60 şi ceva la sută posesie, doar că posesia stearpă, fără goluri, nu e productivă.

(n.r.- vă doreaţi să fie Croitoru pe banca lor?) Nu pot să spun asta, mi-aş fi dorit ca Marius Croitoru să continue pe bancă la Craiova sau unde o fi el la un moment dat.

Nu am nimic cu el, e un copil cu care m-am înţeles foarte bine. Dar nu pot să mă gândesc decât la Mihai. Cu toată inima sunt cu Mihai, cu starea.

Mi-a spus <<domnul Valeriu, pot, credeţi-mă că pot>>. La 7-0 vă daţi seama că l-am sunat, a zis <<mă daţi afară?>>, am zis <<nu>>.

Zic <<băi, Mihai, dacă tu... te las până luni şi dacă zici luni că poţi, te las>>. Luni mi-a spus <<da, sunt încărcat, ştiu ce am greşit, nu o să se mai întâmple, aveţi încredere, nu mai luăm bătaie de aici încolo>>.

<<Bine, Mihai>>, trei meciuri... de atunci nu a mai pierdut, ce e drept! Cu 17 puncte, nu suntem deloc în urmă!”, a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.

  • Cu 17 puncte câştigate în 13 meciuri, FC Botoşani ocupă locul 10 în Superligă, la două ”lungimi” distanţă de Sepsi Sfântu Gheorghe, de pe poziţia a 6-a, ultima de play-off.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele